Wat kan je verwachten
van een stand in systeem?

 

Systeem stand professioneel?

Waarom kiezen voor

Van Abswoude Stand-& Interieurbouw

  • Vrijblijvend 3D ontwerp
  • Realistische prijs
  • Huur of custom made beursstand
  • Keuze: houtbouw, systeem- of hybridebouw

Hoe ziet een systeemstand eruit?

Bij een systeemstand denkt men vaak aan een saaie 13 in dozijn beursstand, maar dat hoeft helemaal niet! Wij combineren systeem met houten elementen en eyecatchers, letten op kleurgebruik en huisstijl waardoor iedere stand een unieke uitstraling heeft.
Hoe ziet een systeemstand eruit?
Ik wil een systeemstand huren

Ik wil een systeemstand huren

U kunt bij ons een systeemstand huren dit gaat in combinatie met op- en afbouw door onze eigen ervaren standbouwers. Bij het huren van een systeemstand zorgen wij voor het ontwerp, technische tekeningen, beursaanvragen en eventueel dtp werk.

Ik wil een systeemstand kopen

U kunt bij ons een systeemstand kopen zodat u met uw eigen mensen de stand kunt op- en afbouwen. Wij zorgen voor een goede transportkist op wielen zodat u makkelijk de frames kunt transporteren.

 

Ik wil een systeemstand kopen

Ervaring uit de praktijk, JCC Software:

"Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe achterwand werden we door onze collega’s van Procura getipt over Van Abswoude standbouw. Het bleek een goede tip: we zijn erg tevreden over de service en flexibiliteit. Al tijdens het eerste gesprek werd er goed meegedacht: onze wensen werden geïnventariseerd en er volgde een duidelijk en praktisch advies".

"Bij het afleveren van de beurswand hebben we gekozen voor een uitleg bij ons op kantoor. De uitleg was erg uitgebreid en de medewerker van Van Abswoude standbouw heeft zelfs geholpen bij het in elkaar zetten van de wand, geweldig! Enkele weken voor het congres bleek dat we nog een extra transportkist nodig hadden, ook dit was geen probleem. De transportkist werd ruim voor het congres afgeleverd. Al met al zijn we zeer tevreden"!