Kantoormeubelen op maat

 

Uw ideale kantoor

  • Werkplek, balie, tafel, kast of incompany stand
  • 3D ontwerp
  • Benut de ruimte optimaal
  • Montage en uitstekende service

 

Afgewerkt met decoratief plaatmateriaal in Uni kleuren, metallic, hout-, stof-, leer-, natuursteen-, beton-,  of grafische look.

Kantoormeubelen

 Abswoude is gespecialiseerd in hoogwaardige meubels voor uw kantoorinrichting afgewerkt met decoratief plaatmateriaal of spuitwerk. 

Naast een ontvangstbalie of archiefkast kunt u bij ons ook terecht voor een incompany stand of inrichting van uw showroom.

 

Kantoormeubelen

Incompany stand / showroom

Incompany stand / showroom
Incompany stand / showroom

Voor de ontvangst van uw klanten of relaties kunt u kiezen voor een uitnodigende showroom of incompany stand.  Uitgevoerd in hoogwaardige materialen voor een luxe beleving! 

Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een vrijblijvend 3D ontwerp.

 

 

Werktafel voor kantoor of thuis

Werktafel voor kantoor of thuis
Werktafel voor kantoor of thuis

Tegenwoordig is thuiswerken voor veel bedrijven de norm geworden. Zowel thuis als in het bedrijf is het wel eens schipperen met de beschikbare ruimte. De door ons ontwikkelde werktafel is een 2-in-1 oplossing, zo verandert u de tafel in no-time in een rustige en productieve werkplek. Stijlvol en effectief.

Wilt u meer informatie over deze unieke werkplek of bent u op zoek naar een andere oplossing? Laat het ons weten wij denken graag met u mee!