CNC freeswerk

CNC freeswerk is het proces van het bewerken van materialen, zoals plaatmateriaal, hout, metaal of kunststof, met behulp van een CNC-freesmachine. Deze machine zorgt met computergestuurde precisie om materiaal te frezen in  specifieke vormen, contouren of structuren te creëren volgens automatisch gegeneerde cnc programma’s vanuit de tekenkamer.

CNC freeswerk wordt vaak gebruikt in diverse industrieën voor het produceren van onderdelen, prototypes, decoratieve elementen en meer. Het biedt een hoge mate van nauwkeurigheid, consistentie en efficiëntie in vergelijking met handmatige freesmethoden, waardoor complexe ontwerpen met grote precisie kunnen worden gerealiseerd.
 

cnc freeswerk

De CNC-freesmachine die we bij Van Abswoude gebruiken is buitengewoon veelzijdig en niet alleen geschikt voor het frezen van hout. De machine kan ook boren, graveren, doseren en nog veel meer. Bovendien is de machine in staat om diverse materialen te verwerken. Bij Abswoude focussen we ons  vooral op het frezen van plaatmaterialen zoals MDF, multiplexen, spaanplaten en HPL.  Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het frezen van massief hout en kunststof.
 

CNC freeswerk uitbesteden

Wij bieden onze CNC machine graag aan om het freeswerk in uw projecten aan ons uit te besteden. Wij kunnen zelfs de werkzaamheden voor het frezen zoals het tekenwerk en het ontwerpen van boor en cnc programma’s voor onze rekening nemen. Na afstemming van het materiaal, de hoeveelheid en handelingen ontvangt u van ons een prijsopgave. Naast het freeswerk kunt u ook bij ons terecht voor het aanzetten van kanten.

Wilt u meer weten over het uitbesteden van freeswerk en de mogelijkheden neem dan even contact op met onze werkvoorbereiding;  de heer M. Metselaar op 0252-34 67 93 / 06-51882480 of stuur een mailtje naar info@abswoude.net.