Een succesvolle beursstand begint bij het standontwerp

 

Hoe werken wij?

  • Professionele CAD-software
  • Helder en duidelijk in communicatie
  • Rekening houdend met restricties, wensen en budget

Hoe valt u op in de massa?

Hoe valt u op in de massa?
Hoe valt u op in de massa?

Een succesvolle beursstand begint met het juiste standontwerp, een goed ontwerp is echter niet zoals zoveel mensen denken enkel een mooi plaatje!

De beursstand moet passen bij uw bedrijfsidentiteit, huisstijl en niet onbelangrijk ook voldoen aan de restricties van de betreffende beursorganisatie.

Opvallen doe je door de juiste vloer, goede verlichting, gebruik van kleur en beeldmateriaal en een echte eyecatcher. Dit resulteert in een standontwerp waarmee uw beursdeelname zo succesvol mogelijk wordt gemaakt. 

Extra opvallen kan met bewegend beeld, geluid en attracties, een mooie oplossing hiervoor is de interactieve beurswand.  Bekijk het filmpje van de interactieve beurswand op ons youtube kanaal: https://youtu.be/iX--niwKDU4

Standontwerp in 3D

Onze ontwerpers werken met professionele CAD-programmatuur een fotorealistisch 3D-ontwerp uit, zodat u direct inzicht krijgt in het eindresultaat.

Vrijblijvend een 3D ontwerp voor uw nieuwe beursstand ontvangen? 

 

Wij komen  graag bij u langs of verwelkomen u bij ons met een lekker kopje koffie. Mailen, bellen en Teams kan natuurlijk ook!

Standontwerp in 3D
Twijfels over uw huidige stand?

Twijfels over uw huidige stand?

Wij kijken met een frisse blik en geven u geheel vrijblijvend feedback.

Wilt u onze mening weten over uw huidige beursstand?  Stuur ons een mail en onze ontwerpers geven graag hun visie, uiteraard geheel vrijblijvend.