Ambachtelijk bedrijf. 
Gewoon hard werken en waarmaken wat we beloven.

Wij zijn van Abswoude standbouw

 

Standbouwers voor beurzen en evenementen

Van Abswoude Stand-& Interieurbouw is in 1996 opgericht door de eigenaar Peter van Abswoude. Wij zijn uitgegroeid tot een full service standbouwbedrijf en bieden begeleiding gedurende het gehele beurstraject: van 3D ontwerp, DTP, beursaanvragen, stand goedkeuring, logistiek en op- en afbouw van uw beursstand.

Kortom: de alles-in-een standbouwer gevestigd in de Randstad nabij de RAI.

Landkaart

Standbouw met full-service dienstverlening

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een full service standbouwbedrijf met alle specialismes en kennis onder één dak. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele beursstands, hout- systeem- of hybride standbouw.

Uiteraard  zijn we bekend met alle restricties van de diverse beursorganisaties en locaties én begrijpen als geen ander wat ervoor nodig is om uw beursdeelname zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Onze Project Manager begeleidt u gedurende het gehele beurstraject van ontwerp tot oplevering van uw beursstand.

 

Beursstand moet opvallen in de massa

De eerste indruk maak je maar één keer. Vanuit die gedachte ontwerpen wij creatieve beursstands met een professionele uitstraling, in lijn met uw huisstijl of het gewenste thema. Bezoekers moeten tenslotte in één oogopslag zien of uw bedrijf hun tijd waard is, de uitstraling van uw stand is hierbij allesbepalend.

Opvallen in de massa kan door kleur- en materiaalgebruik én door een sterk standontwerp. Kortom, de gehele uitstraling van een beursstand is belangrijk en daar zorgen wij voor!
 

De zekerheid bij Van Abswoude Standbouw

  • Vast aanspreekpunt, van aanvang project tot oplevering
  • Korte lijnen dus effectief en snelle communicatie
  • Flexibel, betrouwbaar en oplossingsgericht
  • Kwalitatieve beursstand
  • Schone beursstand en oplevering op afgesproken tijdstip

Hansje Korteweg

Project Manager

Hansje

Vrijblijvende offerte inclusief
3D ontwerp ontvangen?

Strike

  • Creatief ontwerp voor uw nieuwe beursstand
  • Rekening houdend met uw budget en wensen
  • Afspraak met kopje koffie of via Teams, wat u wilt

 

Ja, ik heb interesse