Onze klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Wat vinden onze klanten van ons en hoe ervaren zij de samenwerking?


Hieronder een selectie van een aantal reviews:

 

Zandbergen world's finest meat

Zandbergen world's finest meat

"Van Abswoude Standbouw heeft de door ons gewenste uitstraling uitstekend weten te vertalen in het ontwerp en de opbouw van onze stand. Wij zijn heel tevreden met dit fullservice-bedrijf. Een betrouwbare partner die kwaliteit levert, flexibel is ingesteld en meedenkt met de klant."  
Barbara Zandbergen
Zandbergen world's finest meat
iiyama

iiyama

Van Abswoude is al jaren onze vaste partner en keer op keer weten zij het juiste standontwerp te creëren. De korte lijnen en het persoonlijke contact ervaren wij als erg prettig. Een aanpassing op het laatste moment doorvoeren net voordat de beurs begint? Geen probleem, Van Abswoude regelt het. Betrouwbaar, vakkundig, klantgericht, flexibel en creatief, dat is Van Abswoude!
iiyama
Jora Vision Europe B.V.

Jora Vision Europe B.V.

Al meerdere jaren kunnen wij bouwen op Van Abswoude. Het is fijn om samen te werken met een partij die flexibel is en met je mee denkt. Voor onze jaarlijkse buitenlandse beurs wordt alles altijd netjes verzorgd en wordt er zelfs ook op locatie meegedacht en naar oplossingen gezocht. Onze stand als eindresultaat is altijd naar wens geweest. Wanneer wij kiezen voor Van Abswoude, dan hebben wij de zekerheid dat het goed komt. 
Jora Vision Europe B.V.
Styles Concepts

Styles Concepts

"Op verschillende grote beurzen, zoals de Huishoudbeurs of de Margriet Winter Fair, heeft Van Abswoude meerdere stands gebouwd voor een aantal grote klanten van ons. Ik kijk na elke beurs weer terug op een goede samenwerking, waarbij de mannen en vrouwen van Van Abswoude altijd weer een puik stukje werk afleveren. Keep up the good work!"
Styles Concepts
Applus RTD

Applus RTD

"Voor standbouw en enkele losse projecten werken wij al een aantal jaren fijn samen met Van Abswoude. Een betrouwbare partij die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat! Ook voor de minder grote budgetten heeft Van Abswoude mooie producten in huis. De medewerkers blinken uit door hun zeer flexibele instelling, en ze zorgen er altijd voor dat de stand helemaal naar tevredenheid is!"
Applus RTD
Expirion

Expirion

"Tot grote tevredenheid werken wij al jaren samen met Van Abswoude Standbouw. Van Abswoude is mee- en ruimdenkend, creatief en professioneel. Hierdoor staat EXPIRION B.V. elk jaar met een fantastische en drukbezochte stand op de mechanisatiebeurs in Expo Haarlemmermeer. Voor elk idee heeft Van Abswoude een oplossing en niks is te gek. Wat ons betreft de beste standbouwer van het land!" Joost Veenstra
Expirion
Danish Crown

Danish Crown

"Jarenlang hebben wij zelf met prefab-stands het beste geprobeerd te maken van diverse beurzen. Maar sinds 2014 werken we samen met Van Abswoude en ik vind het bewonderingswaardig hoe goed dit bedrijf onze ideeën en suggesties heeft geïmplementeerd in een geweldig standontwerp. Zo was er tijdens de PLMA-beurs in 2016 geen koeling aanwezig, een derde partij zou dat regelen. Maar dat gebeurde niet. Het oplettende en alerte personeel van Van Abswoude, die niet verantwoordelijk was voor de koeling, heeft ons tijdig geïnformeerd en zo hebben wij voor de beurs begon de koeling alsnog kunnen regelen. Iets wat nooit op tijd geregeld had kunnen zijn als Van Abswoude niet zo snel aan de bel had getrokken."
Danish Crown
BONFIX B.V.

BONFIX B.V.

"Via Joost Kling, eigenaar van stroopwafelmerk Eatdutchwaffles, zijn wij bij Van Abswoude Stand-&Interieurbouw terechtgekomen. We waren niet meer tevreden over de kwaliteit die onze standbouwer leverde en toen vertelde Joost ons op een beurs over zijn goede samenwerking met ‘een standbouwbedrijf uit Noordwijkerhout’. De afstand naar BONFIX in Zwolle bleek voor Van Abswoude geen probleem. Ze zijn op bezoek gekomen en hebben ons idee omtrent de geboorte van een nieuw koppelstuk perfect vertaald naar een twee meter grote ooievaar boven onze stand, op de Installatievakbeurs Hardenberg. Een echte eyecatcher op deze 'mannen'beurs! De stand was strak en modern en bij oplevering zag alles er spik en span uit, precies zoals wij verwachten van een goed standbouwbedrijf. Vele mensen hebben ons dan ook gecomplimenteerd met de mooie stand. En dat vind je als ondernemer natuurlijk leuk om te horen." Ing. M.R. van Buul, Directeur
BONFIX B.V.
Nauplius Workboats

Nauplius Workboats

"In onze uitdaging om een reizende stand (de transportkist)  te creëren die aansluit bij verschillende omstandigheden en locaties, kwam van Abswoude standbouw met de ideale oplossing. We hebben nu een stand die professioneel is, ruimtelijk op verschillende manieren in te zetten en compact opgeborgen kan worden om internationaal mee te reizen naar de beurzen en congressen. Fijne samenwerking met snelle oplossingen en van Abswoude standbouw biedt altijd meerdere mogelijkheden. "  Signe Caminada, Nauplius Workboats
Nauplius Workboats
Cremer Services B.V.

Cremer Services B.V.

"Wij doen inmiddels meerdere jaren zaken met Van Abswoude Standbouw. Onze ervaring is buitengewoon positief. Rekening houdend met ons budget denken Peter en zijn mensen mee over de juiste oplossingen. En heel goed is de persoonlijke nazorg. Wij kunnen Van Abswoude Standbouw dus van harte aanbevelen".
Cremer Services B.V.
Jasa Packaging Solution B.V.

Jasa Packaging Solution B.V.

Van Abswoude is sinds een aantal jaar onze vaste standbouwer, van kleine tot grote stands. Van ontwerp tot opbouw, overal zijn ze bij betrokken en is het tot op de puntjes geregeld. Wij zijn een super tevreden klant! Denise Baths (Marketing & Communicatie Support)

Jasa Packaging Solution B.V.
PaletteCAD

PaletteCAD

“Voor de bouwbeurs in 2019 heeft van Abswoude onze stand gebouwd waar wij zeer tevreden over waren. Goede communicatie vooraf is belangrijk om het project tot een succesvol einde te laten komen en hier zijn we erg over te spreken. De beursstand was ook een succes. Een mooi plaatje, maar ook functioneel met presentatietafels, beeldschermen en een Virtual Reality ruimte. We hebben veel aandacht gekregen met onze hoekstand bij de ingang en de doelstelling was bereikt. Bedankt van Abswoude!” Jeroen Smeets
PaletteCAD

Hansje Korteweg

Project Manager

Hansje

Vrijblijvende offerte inclusief
3D ontwerp ontvangen?

Strike

  • Creatief ontwerp voor uw nieuwe beursstand
  • Rekening houdend met uw budget en wensen
  • Afspraak met kopje koffie of via Teams, wat u wilt

 

Ja, ik heb interesse