Modulaire standbouw

Voor een beurs of congres op zoek naar duurzame standbouw met behoud van eigen uitstraling? Als exposant of organisator behoefte aan een betaalbaar alternatief voor houtbouw?
 
Overweeg dan een modulaire beursstand, ook wel systeemstand genoemd. Deze stands worden de laatste jaren steeds populairder. ‘Maar die kan ik toch ook gewoon bij de beursorganisatie huren?’ Dat klopt, de witte panelen wel. Maar zonder aanvullende mogelijkheden. Bij Van Abswoude kunt u terecht voor een custom made-systeemwand, of voor een huurstand van witte panelen eventueel aangevuld met custom made-elementen. Dan geeft u uw beursstand toch iets extra’s, zonder dat het u veel kost. 
 
Wij laten u heel graag weten wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte aan.


 

Wat is een modulaire beursstand?

Een modulaire beursstand, ofwel systeemstand, bestaat uit kaders met infill-panelen. De kwaliteit van dit type beursstand is de laatste jaren aanzienlijk verbeterd. Groot voordeel van systeemstands is ten eerste de duurzaamheid, omdat ze herbruikbaar zijn. Tweede voordeel is dat systeemstands vaak goedkoper zijn dan houtbouw, omdat het voorbereiden en plaatsen minder tijd kost.  

Geen dertien-in-een-dozijn-stand
De nadelen van de systeemstand die u bij een beursorganisatie kunt huren, zijn het gebrek aan aantrekkingskracht, uitstraling en creatieve mogelijkheden. Maar Van Abswoude Standbouw heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat uw systeemstand geen dertien-in-een-dozijn-stand wordt. 

UW EIGEN HERKENBARE MODULAIRE BEURSSTAND

Met behulp van beeldmateriaal en/of custom made-elementen zorgt Van Abswoude Standbouw voor een stand met uw eigen uitstraling. Wilt u graag een stand voor meerdere beurzen of evenementen gebruiken? Maak de stand dan nog meer ‘eigen’ door, bijvoorbeeld, panelen in huisstijlkleuren, of een fullcolour-peesdoek te bevestigen, eventueel in combinatie met een lichtbak. Zo ontstaat er een stand met de benodigde uitstraling en herkenbaarheid.

Modulair systeem gecombineerd met houtbouw

We signaleren een toenemende vraag naar duurzame standbouw met behoud van de gewenste uitstraling. Die trend leidt ertoe dat we steeds meer beursstands ontwikkelen die bestaan uit systeemelementen aangevuld met eigen, unieke houtbouwelementen. Zoals voor onze klanten M&A Systems en Zandbergen World’s finest meat, voor wie wij deze op maat gemaakte stands realiseerden. 

M&A Systems
Voor hun nieuwe stand wilde M&A Systems graag een hoogglans-rode achterwand van 350 cm hoog. De keuze voor een systeemstand lag dan ook voor de hand. De infill-panelen zijn met hoogglans-rood HPL afgewerkt. De panelen vervoeren we in transportkisten, zodat ze de komende jaren mooi blijven en M&A Systems de stand nog bij vele beurzen kan gebruiken.Zandbergen World’s finest meat
Zandbergen World’s finest meat wilde een stand die we per beurs kunnen aanpassen naar de toegestane bouwhoogte. Door de keuze voor een systeemstand is de stand eenvoudig te bouwen in diverse hoogtes; de kaders kunnen we namelijk naast verticaal ook horizontaal plaatsen, zodat we een extra wandhoogte creëren van 100 of 250 cm. Door de stand aan te kleden met luxe custom made-elementen, ontstaat er een geheel eigen, identieke uitstraling en herkenbaarheid.Bent u op zoek naar een eigen betaalbare beursstand in houtbouw, modulaire of hybride standbouw neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn.