Interieurbouw gaat over creatie en passie

Interieurbouw
Interieurbouw gaat over creatie en passie

Bij Van Abswoude houden we ons al 25 jaar bezig met standbouw en interieurbouw. Twee ambachten waar het gaat om het streven naar perfectie. Bij elke klant, particulier of zakelijk, denken we mee en gaan we op zoek naar een creatief product dat zorgt voor enthousiasme en energie.

Voor de familie Van Doorn ging het om het verfraaien van keuken en woonkamer. Hierin speelde enkele meubels een belangrijke  rol. Het waren kleine projecten op zich, interieurbouw op maat eigenlijk.
 

Een wijnkast die niet staat maar hangt.

Wijnkasten zijn er in verschillende maten en vormen maar hier ging het om een hangende wijnkast. Niet makkelijk en zeker niet als het gaat om de garantie dat het blijft hangen. Qua constructie een uitdaging en qua ontwerp een creatief traject. Conform de rest van het interieur hebben we dezelfde houtsoort gebruikt en qua beleving hebben we hier LED licht hier aan toe gevoegd. Een wijnkast zoals er maar echt één is. Maatwerk pur sang. 

wijnkast in interieur wijnkast in detail

 

Kattentrap in de keuken

Iedereen kent de kattenmand maar wie heeft er een kattentrap? Een trap aan de wand waar de kat graag zit, want katten zijn graag bij je. Als er wordt gekookt kijkt de kat graag mee of het goed is ..

 

 

Een nieuwe werkplek

Sinds het thuiswerken voor velen de nieuwe norm is geworden is een werkplek geen overbodige luxe. Toch is het fijn om niet altijd aan de keukentafel te zitten maar juist een eigen plek te hebben. Deze werkplek is op maat gemaakt van dezelfde materialen die je terugziet in de andere meubels zoals de wijnkast en past daardoor geheel in de stijl van de woonkamer.

 

werkplek op maat


Dressoir op maat

Het hangende dressoir is op maat ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Het is een combinatie van een eiken plank en MDF laden die gespoten zijn. Strak, stoer en stijlvol. Ook bij het ontwikkelen van een dressoir hebben onze opdrachtgevers de volledige vrijheid zowel qua maatvoering, indeling als qua meubelbeslag.

dressoir op maat