Beursstand op maat trekt veel bekijks bij Trade Fair in Aalsmeer

#beursstand #custom-made
Beursstand op maat trekt veel bekijks bij Trade Fair in Aalsmeer

De Trade Fair in Aalsmeer, die werd gehouden van 3 t/m 5 november jl., was een enorm succes. Ongeveer 15000 bezoekers trokken naar Aalsmeer om de beurs, die 2 jaar niet werd gehouden door Corona, weer te bezoeken.

Nieuwe producten, duurzame concepten en tal van noviteiten werden gepresenteerd. Voor onze opdrachtgever Dutch Lily Masters mochten we de beursstand bouwen. De eilandstand bestond onder andere uit een truss cirkel van 500cm met full colour printdoeken aan binnen- en buitenzijde, het eindresultaat was een super strakke eyecather “wand”’. 

 

Beursstand custom made eyecatcher

Met behulp van onze freesmachine hebben we een houten cirkel gemaakt die om de truss valt. De geprinte doeken hebben we aan de bovenzijde van de truss vastgeniet en aan de onderkant van het doek zit een tunnelzoom waarin een aluminium buis geschoven is. Deze buis is gewalst in de radius van de truss. In de afbeeldingen hieronder ziet u het resultaat.

Het was een onderdeel van de beursstand die veel bekijks trok, mede door de unieke vormgeving en de prachtig geprinte fotodoeken. Het bedenken en ontwikkelen van deze eyecatcher zorgde zowel bij het publiek als bij onze opdrachtgever en onszelf enorm veel enthousiasme. Het inspireert en draagt bij aan het succes van een beurspresentatie!
 

custom-made beursstand