Standbouw door Van Abswoude Stand-&Interieurbouw

U wilt een stand die opvalt in een volle beurshal? Een stand met onweerstaanbare aantrekkingskracht op bezoekers? Waarmee u indruk maakt op bestaande relaties en nieuwe, potentiële klanten? 

Van Abswoude Standbouw heeft ruime ervaring met standbouw op diverse beurslocaties en in het samenwerken met beursorganisaties. Wij hebben weinig woorden nodig om precies te weten welk type stand aansluit bij uw wensen. Bij Van Abswoude Standbouw kunt u alle typen stands voor beurzen en evenementen huren, kopen of laten maken. Wij verzorgen het hele traject; van het ontwerp en de beursaanvragen tot het bouwen van de stand en de op- én afbouw. En daarna kunnen wij de spullen opslaan die u later nog wilt gebruiken. Ideaal toch?

Laat u inspireren door deze voorbeelden van stands die wij recent hebben gerealiseerd. En deze prijsindicatie geeft een idee van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.  

Standbouw sinds 1996

Van Abswoude Standbouw is onderscheidend in prijs, service én kwaliteit! Voor grote en kleine bedrijven zijn wij hét adres voor standbouw. Al ruim twintig jaar adviseren, ontwerpen en bouwen wij stands op Nederlandse én buitenlandse beurzen. Wij zijn gespecialiseerd in houtbouw, systeembouw en hybride stands. Altijd rekening houdend met specifieke wensen, huisstijl, budget en natuurlijk met de voorschriften vanuit de diverse beursorganisaties. Wat de omstandigheden ook zijn, wij slagen er altijd in om stands op te leveren die in een volle beurshal op een positieve manier de aandacht weten te trekken! 

Waarom klanten kiezen voor Van Abswoude standbouw 

 • Full service bedrijf
 • Standbouw op maat
 • Onderscheidend in snelheid & service
 • Flexibel en probleemoplossend
 • Motto 'Klant is Koning'

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

0252 - 346793

0252 - 346793

hansje
Vrijblijvende offerte inclusief 3D ontwerp ontvangen?
Wilt u geheel vrijblijvend (!) een creatief ontwerp ontvangen die voldoet aan uw wensen en budget? Stuur ons uw idee/vraag/briefing per mail, of neem telefonisch contact op. Wij komen uiteraard ook graag bij u langs voor een nadere kennismaking.
- Hansje Korteweg, projectmanager

Beurs Agenda

IPM 2020 Essen van 28 t/m 31 januari 2020
FruitLogistica 2020 Berlijn van 4 t/m 7 februari 2020
› Bekijk volledige agenda

Gerealiseerde standbouw projecten

 

 • Standbouw voor Applus
 • NNZ FruitLogistica Berlijn 2016
 • Standbouw voor Bonfix VSK
 • Standbouwproject voor Cremer
 • Stand ISE 2016
 • Stand Optrafair 2017
 • Standbouw voor de Heer Software op beurs Zorg en ICT 2017
 • Standbouw voor Hospitality Factory en M&A Systems voor Gastvrij Rotterdam

Full service standbouw

Full service standbouw betekent bij Van Abswoude Standbouw toegevoegde waarde leveren. En die toegevoegde waarde komt tot uiting in het totaalpakket dat wij kunnen bieden, van ontwerp tot oplevering. Wij hebben alle specialismes en kennis in huis en kunnen dan ook snel schakelen. Bovendien heeft u bij ons een vast aanspreekpunt. Die begeleidt u tijdens het gehele beurstraject en verzorgt desgewenst de beursaanvragen voor elektra, water, tuidraden en dergelijke. Hoeft u zich niet druk om te maken. Complete ontzorging, noemen wij dat. Wel zo geruststellend toch?

Standbouw voor beurzen in binnen- en buitenland

Voor onze opdrachtgevers bouwen wij stands in Nederland, Europa en zelfs in andere continenten. Wij kennen de toegestane bouwmogelijkheden en materialen op uiteenlopende beurslocaties. Dankzij onze kennis en ervaring op alle denkbare locaties zorgen wij overal voor een geslaagde deelname aan beurzen en evenementen.

Standbouw op maat

Van Abswoude Standbouw staat voor standbouw op maat. Dat betekent stands voor elke budget en in verschillende vormen en materialen.

Low budget of custom made
Van Abswoude Standbouw doet alles in eigen beheer, dus wij hebben ook basishuurmateriaal in huis, zoals houtbouwwanden en tapijttegels. Daarom kunnen we ook voor een beperkt budget een stand bouwen die prijstechnisch vergelijkbaar is met de standaard systeemstand van een beursorganisatie. Maar dan wel met het grote voordeel van houtbouw: afwerking in iedere gewenste kleur en met de mogelijkheid voor het ophangen van presentatieschermen (link naar transportkist). Bovendien kunnen we standaard huurmateriaal combineren met custom made-elementen, waardoor de stand altijd past binnen ieder budget.
 
Onder custom made verstaan wij een maatwerkstand waar de opdrachtgever vaak meerdere jaren plezier van heeft. Ook al is het maatwerk, de stands zijn eventueel herbruikbaar in diverse andere stand-afmetingen. En tussen de beurzen door zorgen wij voor de opslag van het materiaal.

Beursstands van houtbouw, systeem of combinatie

Houtbouw betekent keuzevrijheid in vormen, maten en kleuren. Oftewel, oneindige mogelijkheden om de stand extra beleving, uitstraling en authenticiteit mee te geven. Van origine zijn wij houtbouwers. Peter van Abswoude zelf is een timmerman in hart en nieren, een vakman vol creatieve ideeën en met oog voor detail.

Naast houtbouw neemt modulaire standbouw, ook wel systeembouw genoemd, aan populariteit toe, mede vanwege het duurzame karakter. Modulaire standbouw kan een budgetvriendelijk alternatief zijn voor houtbouw en biedt door de modulaire opbouw tal van mogelijkheden. Systeembouw is ook nog eens goed te combineren met houtbouw, wat uw stand een hele krachtige uitstraling kan geven. U kunt een systeemstand huren, kopen of (vanwege de modulaire opbouw) kiezen voor een combinatie daarvan.  
 
Van bestaand huurmateriaal tot speciaal gemaakt items
De meeste stands realiseren wij met bestaand huurmateriaal, vanwege de enorme besparingen voor u als klant: geen hoge aanschafkosten en geen jaarlijkse opslagkosten! Met houtbouw kunnen wij de meest creatieve stands realiseren, vrijwel alles is dan mogelijk; wij maken gebruik van standaardmateriaal, zoals houtbouwwanden in diverse hoogtes, balies, laminaat/tapijt, verlichting, trussen en meubilair. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een luxe custom made-stand, bestaande uit speciaal voor de klant gemaakte items. Uw wensen, doelstellingen en budget vertalen wij naar een geheel vrijblijvende offerte, inclusief 3D-ontwerp!

Standbouw bij Van Abswoude Standbouw is onderscheidend in prijs, service én kwaliteit!