Standbouw volgens Van Abswoude Stand-&Interieurbouw

De juiste stand geeft een unieke kans om je als bedrijf perfect te profileren op een beurs of evenement. Direct in contact met bestaande relaties en het leggen van contacten met potentiële nieuwe klanten. Ideaal natuurlijk!  Wat voor stand er gekozen wordt hangt van meerdere factoren af. Wij bieden alle mogelijke vormen aan: een stand gebouwd met bestaande huurelementen, een stand met huur- en aanmaakelementen of een Custom Made koopstand. Beursstands mogelijk in systeem-, hout- of hybride bouw.  Wij verzorgen het gehele traject van het ontwerpen tot de op- en afbouw op de beurs en het opslaan van  Custom Made elementen.

Standbouwer met 20 jaar ervaring

Van Abswoude Stand-&Interieurbouw is sinds 1996 actief als standbouwbedrijf. In die afgelopen 20 jaar hebben we voor zowel grote als kleinere bedrijven de standbouw verzorgt. Wij adviseren, ontwerpen en bouwen houtbouw- systeembouw- of hybride stands. Rekening houdend met de wensen, huisstijl, budget en restricties van de diverse beursorganisaties ontwerpen wij stands die opvallen in een volle beurshal, én belangrijker stands die leads en klanten opleveren!

Waarom klanten kiezen voor Van Abswoude standbouw 

 • Full service bedrijf
 • Standbouw op maat
 • Onderscheidend in snelheid & service
 • Flexibel en probleemoplossend
 • Motto 'Klant is Koning'

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

0252 - 346793

0252 - 346793

Gerealiseerde standbouw projecten

 • Standbouw voor Applus
 • NNZ FruitLogistica Berlijn 2016
 • Standbouw voor Bonfix VSK
 • Standbouwproject voor Cremer
 • Stand ISE 2016
 • Stand Optrafair 2017
 • Standbouw voor de Heer Software op beurs Zorg en ICT 2017
 • Standbouw voor Hospitality Factory en M&A Systems voor Gastvrij Rotterdam
hansje
Vrijblijvende offerte en 3D ontwerp ontvangen?
Wilt u een een vrijblijvend creatief ontwerp ontvangen die voldoet aan uw wensen en budget? Stuur ons uw idee/vraag/briefing per mail of neem telefonisch contact op.
- Hansje Korteweg, projectmanager

Beurs Agenda

Panorama Fashion Fair 2017 Berlijn Expocenter City van juli 2017
Modefabriek 2017 Amsterdam RAI van juli 2017
› Bekijk volledige agenda

Standbouw op maat

Beursstands zijn er in verschillende vormen en maten. Qua materiaal kan je kiezen voor houtbouw, systeembouw of een combinatie van beide. Wij realiseren standbouw afgestemd op de wensen en budget.  Van origine zijn wij gespecialiseerd in houtbouw, houtbouw geeft door de keuzevrijheid in vormen, maten en kleuren oneindige mogelijkheden om de stand extra beleving, uitstraling en authenticiteit mee te geven. 

Modulaire standbouw, ook wel systeembouw genoemd, geeft echter ook steeds meer mogelijkheden en is soms een budget vriendelijkere oplossing. Systeembouw wint, mede door de duurzaamheid, aan populariteit en door de modulaire opbouw zijn er tal van mogelijkheden. Systeembouw is ook goed te combineren met houtbouw waardoor er een krachtige combinatie kan ontstaan. Een systeemstand kan op basis van huur, koop of een combinatie van beide.. Kortom, ook hier volop keuze mogelijkheden!

Full service standbouw

Full service standbouw staat bij ons voor het leveren van echt toegevoegde waarde, wij bieden een totaalpakket en hebben alles onder één dak. Van foto realistisch 3D standbouw ontwerp tot de oplevering, vervoer en plaatsing van uw stand, het gehele traject begeleiden wij onze klanten. Zo behoort het verzorgen van de beursaanvragen en de benodigde  technische tekeningen ook tot onze dienstverlening. Complete ontzorging, wel zo’n geruststellend gevoel.
 

Standbouw voor beurzen in binnen- en buitenland

Voor onze opdrachtgevers bouwen wij stands in Nederland, Europa maar ook buiten Europa.  Elke beurslocatie heeft zijn eigen eisen, wij kennen de toegestane mogelijkheden en materialen.
Met onze allround kennis voorkomen we problemen en zorgen voor een geslaagde beursdeelname.

Stands die leads en klanten opleveren

Bij een beursdeelname wil je als bedrijf met een stand optimaal presenteren. Je probeert mede door de presentatie één of meerdere doelstellingen te behalen. Het bereiken van doelen is bij ons het uitgangspunt bij het ontwerpen en bouwen van een stand. Dit resulteert in een beursstand met een eigen, unieke identiteit waarmee men zich in een volle beurshal onderscheidt van mede exposanten. 

Een beursstand waar het maximale rendement uitgehaald kan worden is niet alleen een plek waar gecommuniceerd wordt, de stand zelf moet ook communiceren. Dit wordt bereikt door vooraf met ons te overleggen wat er van een beursdeelname wordt verwacht en wat je als bedrijf wilt uitstralen. Uiteraard staat een unieke beursstand tegen een betaalbare prijs bij ons voorop. Of er gekozen wordt voor een stand bestaande uit huurelementen of een Custom Made beursstand wij zorgen altijd voor een uitstekende kwaliteit en afwerking.

De meeste stands bouwen wij van bestaand huurmateriaal, dit levert namelijk enorme besparingen op: geen hoge aanschafkosten en geen jaarlijkse opslagkosten! Met houtbouw kunnen wij de meest creatieve stands realiseren, vrijwel alles is mogelijk; wij maken gebruik van standaard materiaal zoals houtbouw wanden in diverse hoogtes, balies, laminaat/tapijt, verlichting, truss en zelfs meubilair.  Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een luxe Custom Made stand die bestaat uit speciaal voor de klant gemaakte items. De wensen, doelstellingen en budget worden vertaald naar een vrijblijvende offerte met 3D ontwerp.

Op zoek naar inspiratie? Kijk naar voorbeelden van stands die wij in de afgelopen tijd hebben gebouwd. Onderdeel prijsindicatie geeft een idee van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.  

Standbouw bij Van Abswoude Standbouw is onderscheidend in prijs, service én kwaliteit!