Jasa Packaging Systems geeft acte de présence op de Anuga FoodTec

JASA, de innovatieve producent van verpakkingsmachines uit Alkmaar en gespecialiseerd in AGF verpakkingen, zal aanwezig zijn op de Anuga FoodTec 2018. Deze vakbeurs op het gebied van voedsel verwerking, voedsel verpakkingen en voedsel ingrediënten wordt gehouden van 20 t/m 23 maart in het Duitse Keulen.

Eerste beursdeelname aan de Anuga Foodtec

Het is voor JASA de eerste keer dat het bedrijf deelneemt aan de Anuga FoodTec en het bedrijf zal hier de nieuwste generatie sleevers lanceren. Een sleever personaliseert een verpakking door rondom een voorgevouwen, voorgelijmde sleeve aan te brengen. 

Een houtbouw stand met specials

Van Abswoude Standbouw heeft voor JASA een stand gebouwd op de FruitLogistica  en de stand wordt met dezelfde elementen ook weer opgebouwd op de Anuga FoodTec. De beursstand bestaat uit standaard huurelementen en bepaalde aanmaak elementen, beide uitgevoerd in houtbouw. Voor een strakke afwerking en een groots visueel effect hebben we gewerkt met airtex doeken. De televisies zijn zo ingebouwd dat het een onderdeel is van de machine afbeeldingen waardoor het productieproces geïntrigeerd is met de afbeeldingen op de airtex doeken. Om het effect nog realistischer te maken zijn de RVS deuren van een echte Sleever machine aan de wand bevestigd.

De beurs moet nog plaatsvinden maar hieronder alvast via een 3D ontwerp een kijkje hoe de stand van JASA eruit zal zien.beursstand ontwerp van JASA
 

Deel artikel