Electro Cirkel met Calex verlichting present op de VT Wonen en Design Beurs

Het innovatieve Electro Cirkel gaf met haar Calex verlichtingsproducten acte de présence op de VT Wonen & Design Beurs in de RAI in Amsterdam. De beurs vond plaats van 3 t/m 8 oktober en was gericht op de consument.
 
Calex timmert zowel nationaal als internationaal steeds verder aan de weg en heeft haar assortiment ook uitgebreid. Electro Cirkel zit dicht op de markten dit heeft ervoor gezorgd dat het assortiment flink is gegroeid. Calex levert momenteel lampen in alle soorten en maten, LEDs, armaturen, batterijen en party verlichting.
 
Met haar aanwezigheid op de VT Wonen beurs wilde Electro Cirkel de naamsbekendheid van Calex bij het grote publiek verhogen.
 

De beursstand van Calex

Om ook op de beurs onderscheidend te zijn, is door van Abswoude Stand- en Interieurbouw een beursstand ontwikkeld welke gebaseerd is op een echt huis waarin de Calex producten werden gepresenteerd. De beursstand, in dit geval het huisje, heeft een nokhoogte van 5,5 meter en is geheel van hout gemaakt. Hieronder een impressie van het ontwerp in 3D:

Calex beurststand in 3D
 
Update 12.10.2017: Hieronder enkele real-life foto's van de stand op de VT Wonen en Design Beurs.

Calex stand op VT Wonen en Design Beurs 2017

Calex stand op VT Wonen Beurs 201712102017

Calex standbouw op VT Wonen en Design Beurs 2017
 

Deel artikel