Jaarbeurs in Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht is een congres-, vergader- en beurslocatie met een historie van meer dan 100 jaar. Vergis u echter niet in de mogelijkheden en faciliteiten want de Jaarbeurs anno 2018 staat middenin de samenleving. Het complex in Utrecht is via trein, bus en auto zeer goed bereikbaar en heeft goede parkeermogelijkheden. 

De beurs in Utrecht biedt ruimte aan 6 congres- en vergaderlocaties waar niet alleen beurzen en evenementen worden gehouden maar bestaat ook uit flexibele ontmoetingsplekken waar design en techniek centraal staan. Media Plaza, Jaarbeurs MeetUp, Supernova, Julianagebied, Beatrix Theater en de Hallen zijn de locaties waar het bedrijfsleven terecht kan.

De Jaarbeurs in Utrecht, een mooie beurslocatie

De Jaarbeurs als beurslocatie

Als beurslocatie voor evenementen en beurzen is de Jaarbeurs aantrekkelijk. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en verschillende ruimtes zijn hier enkele voorbeelden van. Een aantal voorbeelden van (inter)nationale beurzen uit diverse branches die worden georganiseerd in de RAI:

• 50PlusBeurs
• Kampeer en caravan beurs
• Bike Motion Benelux
• Vakantiebeurs
• Beurs Eigen Huis
• Webwinkel Vakdagen 

Van Abswoude Standbouw in de Jaarbeurs

Voor diverse opdrachtgevers bouwen wij stands op beurzen en evenementen in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is een beurslocatie die we van binnen en buiten kennen. Wij bouwen o.a. op deze beurzen:
 
Bouwbeurs                                         04.02.2019 – 08.02.2019
Zorgtotaal                                          12.03.2019 – 14.03.2019
Zorg & ICT                                          12.03.2019 – 14.03.2019
 
 
Neemt u deel aan een beurs in de Jaarbeurs en u wilt meer weten over vrije standbouw neem dan even contact met ons op via 0252 346793 of info@abswoude.net. Wij zijn u graag van dienst.