Evenementenhal Hardenberg

De Evenementenhal in Hardenberg is een beurslocatie in het oosten van het land. Het is een onderdeel van Easyfairs dat verder ook de evenementenhallen in Venray en Gorinchem exploiteert. In Hardenberg worden jaarlijks naast consumenten- en vakbeurzen ook evenementen, congressen en andere partijen georganiseerd.

Wij komen al meer dan 10 jaar in Hardenberg en ervaren het als een plezierige beurslocatie. Er is iets minder hectiek maar de hal evenementenhal heeft alle moderne faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 5000 parkeerplaatsen,  6 elektrische oplaadpunten voor auto’s, bewaakte garderobe, wifi en catering.

Evenementenhal in Hardenberg voor beurzen en evenementen
 

De Evenementenhal als beurslocatie

De Evenementenhal in Hardenberg is een kleinere beurslocatie als de RAI en Ahoy in het westen van het land. Toch betekent kleiner hier niet dat het ten kosten gaat van charme en mogelijkheden. Hardenberg is goed bereikbaar en files zijn een uitzondering. Ook via het openbaar vervoer is deze beurslocatie prima toegankelijk. Voor wie de hectiek wil omzeilen is de Evenementenhal een prima keuze. Voorbeelden van beurzen die hier worden gehouden zijn:

• De Groene Sector Vakbeurs
• Elektro Vakbeurs
• Camperbeurs
• Infra Relatiedagen (vakbeurs)
• Installatie Vakbeurs
• Transport Compleet
 

Van Abswoude Standbouw in de RAI 

Voor diverse opdrachtgevers bouwen wij stands voor beurzen en evenementen in de Evenementenhal in Hardenberg. Wij bouwen beursstands o.a. op de hier onderstaande beurzen:
 
Elektro Vakbeurs 10.09.2019 – 12.09.2019