Nieuwe CNC gestuurde portaalfreesmachine biedt tal van mogelijkheden en oplossingen

interieurbouw
Nieuwe CNC gestuurde portaalfreesmachine biedt tal van mogelijkheden en oplossingen

Bij van Abswoude houden we ons naast het verzorgen van standbouw projecten ook bezig met interieurbouw. Een echte ambacht wat vakwerk vereist. De afgelopen jaren heeft de interieurbouw een enorme vlucht bij Van Abswoude genomen. Van complete interieurs tot het maken van keukens op maat, kasten op maat, winkelbalies e.d.  Natuurlijk zijn we hier enorm blij mee! 

Om nog beter in te  spelen op de gewenste levertijden, vragen vanuit de markt en ons dienstenpallet  uit te breiden hebben wij onlangs een nieuwe computergestuurde portaalfreesmachine aangeschaft. 
 

De nieuwe portaalfreesmachine

De Masterwood 21.32 is de nieuwste 3-assige freesmachine die optimaal is afgestemd op onze CAD/CAM software en hiermee zijn we in staat het productieproces nog verder te optimaliseren. Efficiënt voor ons en voor onze opdrachtgevers!

Wij gebruiken de CNC gestuurde portaalfreesmachine voor het produceren van onderdelen uit houten plaatmateriaal, kunststof, alucabon, dibond en diverse andere materialen. Onderdelen worden in 3D ontworpen in onze CAD/Cam software en voor bewerking doorgestuurd naar de Masterwood portaalfreesmachine. Frezen, snijden of graveren wordt uiterst precies, stabiel en nauwkeurig uitgevoerd. 

 

Een 1 op 1 beeld

Het grote voordeel van dit Masterwood freesmachine is dat de programma´s gemaakt worden in een CAD- omgeving. Dit geeft een 1 op 1 beeld naar CAD tekenaars welke op een zeer eenvoudige wijze kunnen werken tussen het MASTERWORK systeem en het PaletteCAD systeem wat bij ons zelf aanwezig is.

 

CAD CAM software voor CNC machine

 

Het voordeel voor u als opdrachtgever?

Bij interieurprojecten wordt gebruik gemaakt van tal van materialen. Materialen die op een uiterst nauwkeurige wijze dienen te worden gefabriceerd. Vaak in verschillende vormen en soms ook in grote aantallen. Onze nieuwe portaalfreesmachine stelt ons in staat  uw interieur wensen nog sneller en efficiënter te bouwen geheel naar 3D ontwerp én in de door uw gewenste hoge kwaliteit, materialen en vormen. 

 

Over Van Abswoude Stand- en Interieurbouw

Heeft u vragen over wat wij voor u op het gebied van interieurbouw kunnen betekenen neem dan contact op onze projectmanager Hansje Korteweg. U kunt haar mailen op info@abswoude.net of bellen naar 0252 – 346793.