Een beursstand hoeft helemaal niet duur te zijn

Een beursstand hoeft helemaal niet duur te zijn

U denkt erover om deel te nemen aan een beurs maar ziet op tegen de hoge kosten voor een beursstand. Bij Van Abswoude Standbouw hebben we hier een praktische oplossing voor!

Vanuit het oogpunt ontstaan om op een verantwoorde manier om te gaan met ons milieu hebben we in de loop der jaren een duurzame oplossing ontwikkelt. 
 

Herbruikbare elementen vormen de basis

De herbruikbare elementen waarmee op een eenvoudige en flexibele wijze een stand kan worden gebouwd, die er professioneel en toch als maatwerk uitziet. Het grote voordeel is dat deze manier van werken veel minder productiekosten met zich meebrengt, zowel in materiaal en manuren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor een beursstand!

Onze herbruikbare elementen bestaan o.a. uit koven en balies. Hieronder een voorbeeld van een herbruikbaar balie element welke is afgewerkt in de gewenst uitstraling van de  opdrachtgever Danziger voor de IPM beurs.
 

Voorbeeld van een herbruikbaar balie element

Iedere gewenste balie afmeting is mogelijk en kan  in een rechte, U- of L-vorm worden geplaatst. 

Een balie-element bestaat uit een melamine wit of zwart kastje v.v. planken en afsluitbaar deurtje. De eigen uitstraling wordt bereikt door de voorzijde af te werken met een full colour print. Neem als voorbeeld de balie van CAS Culinair op de Horecava of Garnier Loving Blends op de Huishoudbeurs.
 

Voorbeeld van balie elementen in beursstand


Heeft u vragen over duurzame standbouw of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met  31 (0)252 - 346793 of maak gebruik van ons contactformulier.