De gepersonaliseerde vloer blijkt een hit op evenementen en beurzen

#systeembouw #nationaal #tip
De gepersonaliseerde vloer blijkt een hit op evenementen en beurzen
Het succes van een bedrijf op de beurs gaat vaak hand in hand met de uitstraling van de beursstand. Een eigen, onderscheidende stand zorgt er vaak voor dat beursbezoekers even langskomen om te kijken wat het bedrijf in petto heeft.
 
Het is ook niet verwonderlijk dat beursstands qua aankleding de laatste jaren een enorme groei hebben doorgemaakt. Of er nu wordt gekozen voor huur of koop, een systeemstand of een stand op maat opdrachtgevers kiezen steeds meer voor het personaliseren van hun stand.
 
Bij Van Abswoude hebben we hierop ingespeeld door in zee te gaan met M4FOUR. Zij zijn gespecialiseerd in echt gepersonaliseerde vloeren. Vloeren die zijn gefabriceerd van geprint vinyl, snel leverbaar én betaalbaar zijn. Voor ons en onze klanten een toegevoegde waarde.
 
Bij M4FOUR is er de keuze uit een viertal type vloeren waarbij iedere vloer zijn eigen kenmerken heeft: van verschillende dikte, breedte maar met een full-colour print op maat in 720 dpi. Opdrachtgevers kunnen hun eigen ontwerp aanleveren voor de vloer en hiermee de beursstand weer net een stukje extra uitstraling geven. Soms met een commerciële boodschap maar soms ook om de huisstijl  erin te verwerken.
 
Van Abswoude is reseller van M4FOUR en werkt graag samen met het bedrijf vanwege de korte lijnen, de betaalbaarheid en het feit dat de vloeren snel leverbaar zijn. Hieronder nog een afbeelding van een gepersonaliseerde vloer zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe deze er nu eigenlijk uitziet en wat de mogelijkheden zijn.

 

Gepersonaliseerde vloer van vinyl