BEURSAGENDA
Op deze (inter) nationale beurzen bouwen wij voor onze opdrachtgevers.

Gaat u naar de beurs?
Neem contact op wij helpen u graag!


Op maandag 13 maart 2023 organiseert de OVN wederom een groot optometriecongres. Dit jaar weer een volle zalen in congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch met een prachtig divers programma in de maak. En het mooie is, bijna alle lezingen zijn later terug te kijken vanuit thuis! Zo kun je alle nieuwe ontwikkelingen volgen en daarbij je kwaliteitsregistratie halen.
Het belooft weer een prikkelend en leerzaam congres te worden. De centrale vraag die tijdens het congres beantwoord zal worden is: hoe positioneert optometrie zich in de veranderende wereld?
Om deze vraag te kunnen beantwoorden zijn er twee belangrijke pijlers binnen ons vakgebied: de laatste wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing ervan in de vorm van patient journeys of een quiz. Uiteraard is er een ruim aanbod aan lezingen en workshops over de randvoorwaarden van het leveren van hoogwaardige zorg. Ook komt de manier waarop we de zorg organiseren aan bod, optometrie staat tenslotte aan de vooravond om een positie in de zorgverzekeringswet in te nemen. Al deze aspecten zijn cruciaal om goed in te kunnen spelen op de zorgvraag van onze cliënten. 
OVN Congres 2023
Beursgegevens

Datum:

13 maart 2023

Locatie:

1931 Congres Den Bosch

 

We bouwen voor diverse exposanten op deze beurs, misschien ook voor u?

Op zoek naar een passend ontwerp binnen budget?

 Bel 0252- 34 67 93 of mail info@abswoude.net

 

Wij zijn u graag van dienst!