Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al meer dan 40 jaar een podia voor entertainment, business en communicatie. Het bevat een congres- en vergadercentrum en zes beurshallen. Hoewel er meer evenementen en concerten dan vakbeurzen worden gehouden in Ahoy is het een bijzonder fijne locatie om een vakbeurs te organiseren.

Rotterdam Ahoy als beurslocatie

Als beurslocatie voor grote evenementen zoals congressen, beurzen en concerten is Rotterdam Ahoy uitermate geschikt. Het beschikt over 6 beurs- en evenementhallen, dit betekent een beursoppervlakte van 30.000 m²! Hoewel Ahoy middenin de stad ligt is het gemakkelijk te bereiken via auto, fiets of openbaar vervoer. Bovendien heeft Ahoy circa 2000 eigen parkeerplekken met een dagtarief van € 13,- erg netjes dus.

Een aantal voorbeelden van nationale beurzen uit diverse branches die worden georganiseerd in Rotterdam Ahoy.
• Week van de Ondernemer
• InfraTech
• Gastvrij Rotterdam
• Europort 2019

Van Abswoude Standbouw in  Rotterdam Ahoy

Voor diverse opdrachtgevers bouwen wij stands op beurzen en evenementen in Rotterdam Ahoy. Het is een beurslocatie waar we met regelmaat komen. Zo bouwen wij o.a. stands op de Gastvrij Rotterdam. 

Neemt u deel aan een beurs in de Jaarbeurs en u wilt meer weten over vrije standbouw neem dan even contact met ons op via 0252 346793 of info@abswoude.net. Wij zijn u graag van dienst.