Elektro Vakbeurs

Datum: 10 t/m 12 september 2019
Plaats: HardenbergElektro Vakbeurs is al jaren dé plek waar de elektro professional in contact komt met alle disciplines van elektrotechniek. Als exposant ontmoet u in een ontspannen en ongedwongen setting de E-Installateur uit het Noorden en Oosten van Nederland. Voor u het beste moment om uw relaties te spreken en nieuwe klanten te ontmoeten.

We besteden veel aandacht aan onderwerpen als energietechniek en -management, domotica en beveiliging. We bieden binnen deze thema's ook verschillende mogelijkheden voor u om uw bedrijf te presenteren. Grijp deze kans en neem hiervoor contact op met de beursorganisatie. Ook deze editie staat de Elektro Vakbeurs weer zij aan zij met Installatie Vakbeurs. Bezoekers hebben toegang tot beide beurzen waardoor naast de Elektro specialist ook de Totaal Installateur uw bedrijf bezoekt. Het is ook mogelijk om u te presenteren op het E+W installatie platform, het centrale gedeelte van beide beurzen wat zowel bij Installatie Vakbeurs als Elektro Vakbeurs hoort. 

Wij bouwen op de Elektro Vakbeurs 2019, bent u geïnteresseerd in een beursstand neem dan contact met ons op.
hansje
Vrijblijvende offerte inclusief 3D ontwerp ontvangen?
Wilt u geheel vrijblijvend (!) een creatief ontwerp ontvangen die voldoet aan uw wensen en budget? Stuur ons uw idee/vraag/briefing per mail, of neem telefonisch contact op. Wij komen uiteraard ook graag bij u langs voor een nadere kennismaking.
- Hansje Korteweg, projectmanager