Transportkist annex beursbalie

Een transportkist die je in tien minuten ombouwt tot een luxe beursbalie met opbergruimte. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het Van Abswoude Standbouw gelukt om deze unieke, alles-in-een-oplossing voor transport en presentatie te realiseren. Ideaal voor kleine beurzen, congressen, netwerkbijeenkomsten en andere evenementen. Van Abswoude Standbouw kan de transportkist in diverse maat- en uitvoering voor u maken!
Eerst zien, dan geloven? Kijk dan even naar onderstaand filmpje.

Voor meer informatie over de beursbalie kunt u hier (in PDF formaat) de bijbehorende documentatie downloaden.
 

De kracht van de transportkist annex beursbalie

Met de transportkist annex beursbalie heeft Van Abswoude de oplossing in huis om promotiemateriaal veilig en makkelijk zelf te kunnen vervoeren. De robuuste transportkist biedt ruimte voor het opbergen en vervoeren van tv’s, banners, kubussen of ander decoratie- en promotiemateriaal. En eenmaal op locatie is de transportkist snel en eenvoudig om te bouwen tot beursbalie of presentatiemeubel met een eigen, herkenbare uitstraling. 

 
Van transportkist naar beursbalie
 

Wanneer kiest u voor een mobiele presentatiebalie

Wilt u als exposant op een kleinere beurs, congres of ander evenement awareness creëren? Uw product of merk promoten? Uw eigen huisstijl laten terugkomen in zo’n 13-in-een-dozijn systeemstand van de beursorganisatie?  Met de mobiele beursbalie in huisstijlkleuren en logo kunt u bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en voorraad opslaan tijdens de beurs, en de balie kunt u eventueel gebruiken als presentatiemeubel. 

Transportkist voor eigen vervoer en opbouw

Hoe werkt het? Dankzij de transportkist vervoert u zelf de producten die u wilt presenteren. Om het transport zo soepel mogelijk te laten verlopen, is de transportkist uitgevoerd met vier zware zwenkwielen. Eenmaal op locatie transformeert u de transportkist binnen tien minuten tot balie of meubel, die u extra uitstraling kunt geven door het bevestigen van een ledpaneel met uitwisselbaar fullcolour-peesdoek. Wat een gemak! 

De beursbalie is normaal gesproken een vast onderdeel van een stand. Of u nu kiest voor roll-up-banners, beurswanden of beursbanners. In deze vorm kunt de beursbalie inzetten als balie of als presentatiemeubel voor het showen van producten. 

“De transportkist annex beursbalie is een unieke alles-in-één oplossing voor de presentatie op beurs of congres”