Klant aan het woord

Applus RTD

"Voor standbouw en enkele losse projecten werken wij al een aantal jaren fijn samen met Van Abswoude. Een betrouwbare partij die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat! Ook voor de minder grote budgetten heeft Van Abswoude mooie producten in huis. De medewerkers blinken uit door hun zeer flexibele instelling, en ze zorgen er altijd voor dat de stand helemaal naar tevredenheid is!"

APCOA Parking Nederland B.V.

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Van Abswoude! Van begin tot eind. In de ontwerpfase werden onze ideeën creatief verwerkt in een passend en functioneel ontwerp. Tijdens de periode naar de beurs toe was het contact ook erg goed en kregen we meteen feedback op al onze vragen. De stand werd netjes opgeleverd en op onze kleine, kritieke opmerkingen werd ook zeer proactief gereageerd. Een aanrader!"

Forehand Electronics Extensions B.V.

"Van Abswoude is al jaren onze vaste partner voor het realiseren van stand- en interieurbouw. Jaarlijks werken we samen en realiseren we mooie projecten. Deze creatieve en praktisch ingestelde vakmensen denken altijd mee en zijn bovendien heel flexibel en servicegericht, ook als we op het laatste moment nog een aanvraag of wijziging hebben."

Styles Concepts

"Op verschillende grote beurzen, zoals de Huishoudbeurs of de Margriet Winter Fair, heeft Van Abswoude meerdere stands gebouwd voor een aantal grote klanten van ons. Ik kijk na elke beurs weer terug op een goede samenwerking, waarbij de mannen en vrouwen van Van Abswoude altijd weer een puik stukje werk afleveren. Keep up the good work!"

Baconspecialist Zandbergen

"Jarenlang hebben wij zelf met prefab-stands het beste geprobeerd te maken van diverse beurzen. Maar sinds 2014 werken we samen met Van Abswoude en ik vind het bewonderingswaardig hoe goed dit bedrijf onze ideeën en suggesties heeft geïmplementeerd in een geweldig standontwerp. Zo was er tijdens de PLMA-beurs in 2016 geen koeling aanwezig, een derde partij zou dat regelen. Maar dat gebeurde niet. Het oplettende en alerte personeel van Van Abswoude, die niet verantwoordelijk was voor de koeling, heeft ons tijdig geïnformeerd en zo hebben wij voor de beurs begon de koeling alsnog kunnen regelen. Iets wat nooit op tijd geregeld had kunnen zijn als Van Abswoude niet zo snel aan de bel had getrokken."

Agro Techniek Holland B.V.

"Wij zijn al vele jaren een tevreden klant bij van Abswoude Standbouw. De korte lijnen en het persoonlijke contact vinden wij erg prettig. Ook als er tijdens de opbouw nog iets veranderd moet worden, is dit nooit een probleem. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner die ik van harte aanbeveel."

Amcom v.o.f. , Gerard Korte

"Een beurs is altijd veel regelwerk. Het prettige aan samenwerken met Van Abswoude Standbouw is dat alles altijd goedkomt. Wat er uiteindelijk ook nog moet gebeuren. Dat komt door de flexibele instelling van deze vakmensen.".

Forehand Netwerken bv, Remco Dupuis Commercieel Directeur

"Al jaren zijn wij zeer te spreken over Van Abswoude als bouwer van onze diverse beursstands. Hun vakkundige werkwijze geeft onze stands de uitstraling van een professionele organisatie en zorgt ervoor dat wij ons zonder zorgen kunnen richten op andere zaken rondom de beurspresentatie. Korte lijnen en veel enthousiasme bij het team van Van Abswoude leiden ertoe dat eventueel door ons gewenste tussentijdse wijzigingen snel en adequaat worden uitgevoerd. Bij Van Abswoude staat de klant centraal!

BONFIX B.V. , Ing. M.R. van Buul Directeur

"Via Joost Kling, eigenaar van stroopwafelmerk Eatdutchwaffles, zijn wij bij Van Abswoude Stand-&Interieurbouw terechtgekomen. We waren niet meer tevreden over de kwaliteit die onze standbouwer leverde en toen vertelde Joost ons op een beurs over zijn goede samenwerking met ‘een standbouwbedrijf uit Noordwijkerhout’. De afstand naar BONFIX in Zwolle bleek voor Van Abswoude geen probleem. Ze zijn op bezoek gekomen en hebben ons idee omtrent de geboorte van een nieuw koppelstuk perfect vertaald naar een twee meter grote ooievaar boven onze stand, op de Installatievakbeurs Hardenberg. Een echte eyecatcher op deze 'mannen'beurs! De stand was strak en modern en bij oplevering zag alles er spik en span uit, precies zoals wij verwachten van een goed standbouwbedrijf. Vele mensen hebben ons dan ook gecomplimenteerd met de mooie stand. En dat vind je als ondernemer natuurlijk leuk om te horen."

M&A Systems, Arent Westerink Directeur

"Wij hebben in Van Abswoude een betrouwbare partner gevonden, die op een professionele en creatieve wijze onze ideeën heeft vormgegeven. Een partner die rust en vertrouwen geeft in de drukte rond een beurs. Een partner die meedenkt, gemaakte afspraken nakomt en zich ondertussen flexibel blijft opstellen."

Zandbergen World's finest meat, Barbara Zandbergen

"Van Abswoude Standbouw heeft de door ons gewenste uitstraling uitstekend weten te vertalen in het ontwerp en de opbouw van onze stand. Wij zijn heel tevreden met dit fullservice-bedrijf. Een betrouwbare partner die kwaliteit levert, flexibel is ingesteld en meedenkt met de klant."

JAVO HOLLAND BV

"Onze wens was een nieuwe stand met een geheel nieuwe uitstraling, die aansluit bij onze marketing- en communicatiedoelstellingen. Van Abswoude heeft onze ambities weten te vertalen naar een standontwerp die op alle punten aan onze verwachtingen voldoet. Tijdens de realisatie van het project merk je aan alles dat de vakmensen van Van Abswoude ook onder hoge tijdsdruk in staat zijn om klant- en servicegericht te blijven."

Cremer Services B.V.

"Wij doen inmiddels meerdere jaren zaken met Van Abswoude Standbouw. Onze ervaring is buitengewoon positief. Rekening houdend met ons budget denken Peter en zijn mensen mee over de juiste oplossingen. En heel goed is de persoonlijke nazorg. Wij kunnen Van Abswoude Standbouw dus van harte aanbevelen".

EBN FERRO BV (E-cigarette Business Netherlands Ferro, verkoop van elektronische sigarettten.

"Voor onze stand op de Horecava 2014 hebben wij onze stand laten bouwen door Van Abswoude. Full Service, voor onze eerste beursdeelname erg gemakkelijk. De stand was degelijk en voldeed aan onze wensen. Enkele onderdelen hebben we mogen houden, andere onderdelen werden gehuurd, dat scheelde weer in de kosten. Goede ervaring met Hansje en haar team!"

Fairway Events

Fairway Events BV, Frans van Houten "Wij laten onze grote beursprojecten met veel genoegen en vertrouwen door van Abswoude uitvoeren".

Best Items B.V.

"Van Abswoude is voor ons een heel goede, betrouwbare en creatieve standbouwer gebleken. Een partner ook die onze Monobrandstore-concept voor het Midden-Oosten tot in de puntjes heeft verzorgd. Een flexibel bedrijf dat in alle opzichten meedenkt!".

Cremer Speciaalmachines, Fred Cremer

"Onze dank is groot voor de stand die Van Abswoude heeft opgeleverd voor de vakbeurs Interpack. Dankzij de uitstraling van de stand vielen we behoorlijk op, ondanks onze ingeklemde positie tussen kolossale stands. Veel klanten complimenteerden ons met de prachtige stand. Het was erg prettig samenwerken met jullie. Ook de kleine veranderingen tijdens de opbouw pakten jullie zonder morren op, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Nogmaals hartelijk dank en voor de volgende beurs zullen we jullie zeker weer benaderen".

iiyama, Wendy Plug

Van Abswoude is al jaren onze vaste partner en keer op keer weten zij het juiste standontwerp te creëren. De korte lijnen en het persoonlijke contact ervaren wij als erg prettig. Een aanpassing op het laatste moment doorvoeren net voordat de beurs begint? Geen probleem, Van Abswoude regelt het. Betrouwbaar, vakkundig, klantgericht, flexibel en creatief, dat is Van Abswoude!

Jora Vision Europe B.V., Barbara Spronk

Al meerdere jaren kunnen wij bouwen op Van Abswoude. Het is fijn om samen te werken met een partij die flexibel is en met je mee denkt. Voor onze jaarlijkse buitenlandse beurs wordt alles altijd netjes verzorgd en wordt er zelfs ook op locatie meegedacht en naar oplossingen gezocht. Onze stand als eindresultaat is altijd naar wens geweest. Wanneer wij kiezen voor Van Abswoude, dan hebben wij de zekerheid dat het goed komt.

Van Dooren Transport, Alex van Dooren

"Sinds 2012 doen wij zaken met Van Abswoude. Als transportbedrijf houden wij van korte lijnen, daadkrachtige aanpak, goede prijs/kwaliteitsverhouding, en ontzorgen. Bij van Abswoude hebben we dat zeker gevonden. Jaarlijks bouwen ze onze stand op zonder dat we daar veel omkijken naar hebben. Wij kunnen Van Abswoude dan ook zeker aanbevelen." Groet, Alex van Dooren