Standinrichting

Met de inrichting van uw stand de interesse wekken van bezoekers? Als exposant meteen een voorsprong pakken op de omringende exposanten? De uitstraling en het onderscheidend vermogen van uw stand zijn dan cruciaal. Ontwerp en inrichting van de stand zijn bepalend voor uw deelname aan een beurs, tentoonstelling of evenement. Die eerste indruk maak je tenslotte maar één keer!

Als fullservice-standbouwbedrijf regelen wij de complete beursdeelname. Van standontwerp tot standinrichting en van het transport tot de opbouw op locatie. U heeft nergens omkijken naar, wel zo’n veilig gevoel. En met oplevertijd bedoelen wij ook echt oplevertijd, zodat u niet hoeft te wachten met het inrichten van uw stand.Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een afspraak maken? Mail naar info@abswoude.net of bel ons via 0252- 34 67 93.

Belangrijke keuzes voor het inrichten van uw stand

Wilt u bezoekers informeren, of wilt u ze iets verkopen? Gaat het om naamsbekendheid, beleving of om keiharde sales? Uw doelstellingen voor de beurs of ander evenement zijn allesbepalend voor de inrichting van uw stand. Het is belangrijk om duidelijke keuzes te maken in de boodschap(pen) die u wilt overbrengen en de product(en) die u wilt laten zien. Die bewuste keuzes kunnen wij vervolgens als geen ander tot uiting laten komen in uw stand. Dat is de meerwaarde van Van Abswoude Standbouw.

Met beursstand juiste snaar raken

Ook uw corporate identity en de huisstijl van uw organisatie zijn leidend bij het ontwikkelen van een professionele standinrichting. Die elementen komen niet alleen terug in het ontwerp, maar ook in de praktische invulling en aankleding van de stand. Om bij het publiek de juiste snaar te raken, moet je bij alle keuzes rekening houden met die leidraden. Of het nu gaat om het materiaal, de kleurstelling en de vormgeving van het standmeubilair, of om de verlichting, vloerbedekking en de inzet van interactieve producten.

De sfeer op de stand

Om die weldoordachte inrichting van de stand echt tot leven te brengen, is de sfeer op uw stand natuurlijk van doorslaggevend belang. Bij het overbrengen van een boodschap of het inspireren van bezoekers, speelt de stand-bemanning een belangrijke rol. Bevorder daarom de interactie tussen uw mensen en de bezoekers door genoeg bewegingsruimte te creëren. Dan verhoogt u de kans op een succesvolle beursdeelname.

Standinrichting huren

Bij de verhuur van beursstands maken wij gebruik van professioneel beursmateriaal. Wij beschikken over eigen tapijttegels, laminaat, wanden, verlichting, trussen en meubilair. Uiteraard kunnen wij andere vloerafwerking en ander meubilair bieden. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers hebben wij altijd snel het juiste materiaal in huis, aansluitend bij de gewenste stijl en inrichting.