Hoe werken wij, wat kunt u als exposant van ons verwachten?

 
  • Het begint met de BRIEFING: We komen bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en het doornemen van uw wensen voor de stand of u stuurt ons alle benodigde informatie per e-mail. Wij nemen het project, wensen, mogelijkheden en budget met u door en maken op basis daarvan een passend 3D ontwerp middels onze ARC+ software

  • U ontvangt een VRIJBLIJVENDE 3-D ONTWERP: Wij komen het ontwerp presenteren of wij sturen u het ontwerp per e-mail. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de wensen, budget en de restricties van de beursorganisatie zoals maximale bouwhoogtes, bruikbare materialen etc. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de mogelijkheden en beperkingen op de diverse locaties zijn!
    Wijzigingen in het ontwerp zijn uiteraard nog mogelijk, dit geheel vrijblijvend.

  • U ontvangt een VRIJBLIJVENDE GESPECIFICEERDE OFFERTE: Direct met het ontwerp kunnen wij de gespecificeerde offerte bijvoegen  Helder en duidelijk, u ziet precies waar de kosten inzitten! Wij werken niet met onvoorziene Meerwerk nota's achteraf, als bij oplevering blijkt dat u nog een extra stopcontact of lampje nodig heeft dan zorgen wij daar kosteloos voor. 

  • BEURSAANVRAGEN: Wij verzorgen de 2D-tekeningen voor de beursaanvragen zoals elektra, water, tuidraden etc. Indien gewenst kunnen wij ook de beursaanvragen (onder uw bedrijfsnaam) voor u aanvragen. 

  • OPLEVERING: Op afgesproken dag en tijdstip; de stand is klaar om in te richten! Wilt u toch nog een extra wandcontactdoos of verlichting dan zorgen wij daar voor, dat noemen wij service!


Van Abswoude Stand-&Interieurbouw  levert een uitgebreide service en staat voor kwaliteit! Onze doelstelling is een langdurige relatie met de klanten te onderhouden op basis van service, kwaliteit, vertrouwen en het motto 
'Klant is Koning'.