BEURSSTAND

Neemt u als exposant (voor het eerst) deel aan beurs en wilt u zich optimaal presenteren? Of is het hoog tijd voor een nieuwe beursstand? Onze eerste vraag zal zijn wat u met de beursdeelname wilt bereiken. Wat zijn uw doelstellingen? Op basis van uw wensen en verwachtingen, en uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget, maken wij een creatief en passend ontwerp voor uw beursstand. 

Onze Project Manager, mevrouw Hansje Korteweg, vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor een succesvolle beursdeelname! Bel 0252-34 67 93 of mail naar info@abswoude.net.
  › Download onze Beurstips Brochure

Beursstands zijn er in alle soorten en maten

Beursstands zijn er in verschillende soorten en maten. Van mobiele stands (presentatiewanden) en uniforme systeembouw tot houtbouw en hybride standbouw. En van klein tot groot, van low budget tot top notch-maatwerk. Van Abswoude Standbouw heeft voor ieder wat wils. Welk type beursstand voor uw bedrijf geschikt is, kunnen wij snel bepalen op basis van uw ambities, de betreffende beurs en het beschikbare budget. 

Laat u inspireren door de voorbeelden op deze foto’s en in deze slideshow.

Beursstand huren of kopen?

Is het slimmer om een stand te huren of te kopen? Die vraag krijgen we heel vaak. De praktijk leert dat voor 95% van de beursexposanten het standaardhuurmateriaal uitstekend geschikt is, eventueel aangevuld met items die de eigen huisstijl en uitstraling versterken. De huurprijs voor een stand is afhankelijk van de stand-afmeting, -inrichting en van de beurslocatie. Voor een indicatie van de huurprijzen kunt u hier een kijkje nemen. Prijzen voor aanschaf zijn altijd op aanvraag.

Speciale wensen, zoals een specifieke uitstraling? We kunnen de stand, of bepaalde elementen, volledige op maat (custom-made) voor u maken. Deze custom made-elementen zijn koopelementen, die we voor een volgende beurs kunnen hergebruiken en tijdelijk in opslag bewaren.

Het ontwerpen van een succesvolle beursstand

Creativiteit en ervaring zijn de basis-ingrediënten voor een optimaal 3D-ontwerp. Hoe dat eruitziet? Check de pagina standontwerp voor een ontwerp gemaakt met ARC+ software. Rekening houdend met de huisstijl van uw bedrijf en met de voorschriften van de beursorganisatie, voegen we diverse elementen toe aan het ontwerp. Denk aan materiaal, verlichting en meubilair. Dankzij al die elementen kunnen we een aantrekkelijke en professionele beursstand vormgeven. Een stand waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden op de beurs, of op welk ander evenement dan ook. Een eyecatcher die bezoekers en leads oplevert!

Een beursdeelname zonder zorgen

Als Als fullservice-standbouwbedrijf begeleiden wij bedrijven tijdens het gehele beurstraject. Onze dienstverlening is gericht op meedenken. Met als doel de beursdeelnemer zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat betekent dat u niet alleen werkzaamheden als opslag, bouw en transport aan ons kunt overlaten, maar dat wij ook beursbenodigdheden kunnen regelen als elektra, water en tuidraden. Kost ons geen moeite en scheelt u veel kopzorgen! 

Graag gedaan!

 
  • Standbouw voor Applus
  • NNZ FruitLogistica Berlijn 2016
  • Standbouw voor Bonfix VSK
  • Standbouwproject voor Cremer
  • Stand ISE 2016
  • Stand Optrafair 2017
  • Standbouw voor de Heer Software op beurs Zorg en ICT 2017
  • Standbouw voor Hospitality Factory en M&A Systems voor Gastvrij Rotterdam