Klant aan het woord

Eat Dutch Waffles, Joost Kling

"Wij waren op zoek naar een ambachtelijke partij die voor ons authentieke houten karren kon maken. Mobiele units die we breed konden inzetten bij evenementen, supermarkten en voor de verhuur. Via vormgever Leon Koelewijn, die al goede ervaringen had met Van Abswoude op het gebied van interieurbouw, zijn we bij Peter terechtgekomen. We zijn heel tevreden over de werkwijze van Van Abswoude Stand-&Interieurbouw, er was een goede samenwerking en over het uiteindelijke resultaat zijn we zo tevreden dat een kar zelfs naar Amerika is verzonden, zodat ze hem daar precies konden namaken."

BONFIX B.V. , Ing. M.R. van Buul Directeur

"Via Joost Kling eigenaar van Eat Dutch Waffles zijn wij bij Van Abswoude Stand-&Interieurbouw terecht gekomen. Over onze standbouwer waren wij niet meer tevreden qua kwaliteit van de opgeleverde stands. Joost vertelde op een beurs over zijn goed samenwerking met een standbouwbedrijf uit Noordwijkerhout. De afstand naar BONFIX in Zwolle was voor Van Abswoude geen probleem. Ze zijn gekomen en hebben ons idee omtrent de geboorte van een nieuw koppelstuk perfect vertaald naar een 2 meter grote ooievaar boven onze stand op de Installatievakbeurs Hardenberg. Een echte eyecatcher op deze 'mannen' beurs! De stand zag er strak en modern uit en bij oplevering zag alles er spik en span uit precies zoals wij verwachten van een goed standbouwbedrijf. Vele mensen hebben BONFIX gecomplimenteerd met de mooie stand. Als ondernemer vind je het leuk om te horen", aldus Marcel van Buul.

Forehand Network component & Devices

"Al jaren zijn wij zeer te spreken over Van Abswoude als bouwer van onze diverse beursstands. Hun vakkundige werkwijze geeft onze stands de uitstraling van een professionele organisatie en zorgt ervoor dat wij ons zonder zorgen kunnen richten op andere zaken rondom de beurspresentatie. Korte lijnen en veel enthousiasme bij het team van Van Abswoude leiden ertoe dat eventueel door ons gewenste tussentijdse wijzigingen snel en adequaat worden uitgevoerd. Bij Van Abswoude staat de klant centraal!

EBN FERRO BV (E-cigarette Business Netherlands Ferro, verkoop van elektronische sigarettten.

"Voor onze stand op de Horecava 2014 hebben wij onze stand laten bouwen door Van Abswoude. Full Service, voor onze eerste beursdeelname erg gemakkelijk. De stand was degelijk en voldeed aan onze wensen. Enkele onderdelen hebben we mogen houden, andere onderdelen werden gehuurd, dat scheelde weer in de kosten. Goede ervaring met Hansje en haar team!"