Specials

Met een special in de stand extra opvallen in de massa? Bezoekers aantrekken door iets heel bijzonders? Met een unieke special of een aparte eyecatcher gaat dat zeker lukken! U bent bij Van Abswoude aan het juiste adres. Bekijk een aantal van onze specials hieronder, of doe ideeën op met deze  3D ontwerpen.

Onze Specials, enkele voorbeelden

Een mooi praktijkvoorbeeld komt uit de hoek van onze klant Careweb. Dit bedrijf wilde op de grote vakbeurs Zorg & ICT 2017 graag het spel ‘Onderuit’ groot én werkend in de stand hebben. Hoe precies wisten ze nog niet, maar het spel moest echt gespeeld kunnen worden. Wij hebben het spel uiteindelijk geïntegreerd in een wand van ongeveer twintig centimeter dik. En net zoals in het echt konden mensen het spel vanaf twee kanten van de wand spelen. De stand van Careweb was daardoor een groot succes op deze bekende beurs. 

Een tweede voorbeeld is een kroonluchter van koppelingen en fittingen zoals onze klant BONFIX B.V. op de Installatie Vakbeurs Hardenberg. Van idee, naar ontwerp, tot special. ​Wilt u ook iets origineels? Heeft u misschien al een idee en bent u op zoek naar de praktische uitvoering? Laat ons met u meedenken over deze special, zet ons creatieve brein maar in werking.

Daag ons maar uit dan kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn!

 
Bonfix Kroonluchter op stand in Hardenberg
Bonfix Kroonluchter op stand in Hardenberg
Special Spel op Calex stand van voren
Special van Calex op beurs

Vragen? Wij bellen u graag!

Gerealiseerde specials

  • van Abswoude Specials
  • Special-voor Samsung Sales Event 2017
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Special
  • Special doosletters Electro Cirkel

 

Eat Dutch Waffles, Joost Kling

"Wij waren op zoek naar een ambachtelijke partij die voor ons authentieke houten karren kon maken. Mobiele units die we breed konden inzetten bij evenementen, supermarkten en voor de verhuur. Via vormgever Leon Koelewijn, die al goede ervaringen had met Van Abswoude op het gebied van interieurbouw, zijn we bij Peter terechtgekomen. We zijn heel tevreden over de werkwijze van Van Abswoude Stand-&Interieurbouw, er was een goede samenwerking en over het uiteindelijke resultaat zijn we zo tevreden dat een kar zelfs naar Amerika is verzonden, zodat ze hem daar precies konden namaken."
Bekijk alle Testimonials