Specials

Met een special in de stand extra opvallen in de massa? Bezoekers aantrekken door iets heel bijzonders? Met een unieke special of een aparte eyecatcher gaat dat zeker lukken! U bent bij Van Abswoude aan het juiste adres. Bekijk een aantal van onze specials hieronder, of doe ideeën op met deze  3D ontwerpen.

Onze Specials, enkele voorbeelden

Een mooi praktijkvoorbeeld komt uit de hoek van onze klant Careweb. Dit bedrijf wilde op de grote vakbeurs Zorg & ICT 2017 graag het spel ‘Onderuit’ groot én werkend in de stand hebben. Hoe precies wisten ze nog niet, maar het spel moest echt gespeeld kunnen worden. Wij hebben het spel uiteindelijk geïntegreerd in een wand van ongeveer twintig centimeter dik. En net zoals in het echt konden mensen het spel vanaf twee kanten van de wand spelen. De stand van Careweb was daardoor een groot succes op deze bekende beurs. 

Een tweede voorbeeld is een kroonluchter van koppelingen en fittingen zoals onze klant BONFIX B.V. op de Installatie Vakbeurs Hardenberg. Van idee, naar ontwerp, tot special. ​Wilt u ook iets origineels? Heeft u misschien al een idee en bent u op zoek naar de praktische uitvoering? Laat ons met u meedenken over deze special, zet ons creatieve brein maar in werking.

Daag ons maar uit dan kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn!

 
Bonfix Kroonluchter op stand in Hardenberg
Bonfix Kroonluchter op stand in Hardenberg
Special Spel op Calex stand van voren
Special van Calex op beurs

Vragen? Wij bellen u graag!

Gerealiseerde specials

  • van Abswoude Specials
  • Special-voor Samsung Sales Event 2017
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Specials
  • van Abswoude Special
  • Special doosletters Electro Cirkel

 

EBN FERRO BV (E-cigarette Business Netherlands Ferro, verkoop van elektronische sigarettten.

"Voor onze stand op de Horecava 2014 hebben wij onze stand laten bouwen door Van Abswoude. Full Service, voor onze eerste beursdeelname erg gemakkelijk. De stand was degelijk en voldeed aan onze wensen. Enkele onderdelen hebben we mogen houden, andere onderdelen werden gehuurd, dat scheelde weer in de kosten. Goede ervaring met Hansje en haar team!"
Bekijk alle Testimonials