Klant aan het woord

Amcom v.o.f. , Gerard Korte

"Een beurs is altijd veel regelwerk. Het prettige aan samenwerken met Van Abswoude Standbouw is dat alles altijd goedkomt. Wat er uiteindelijk ook nog moet gebeuren. Dat komt door de flexibele instelling van deze vakmensen.".

M&A Systems, Arent Westerink Directeur

"Wij hebben in Van Abswoude een betrouwbare partner gevonden, die op een professionele en creatieve wijze onze ideeën heeft vormgegeven. Een partner die rust en vertrouwen geeft in de drukte rond een beurs. Een partner die meedenkt, gemaakte afspraken nakomt en zich ondertussen flexibel blijft opstellen."

Zandbergen World's finest meat, Barbara Zandbergen

"Van Abswoude Standbouw heeft de door ons gewenste uitstraling uitstekend weten te vertalen in het ontwerp en de opbouw van onze stand. Wij zijn heel tevreden met dit fullservice-bedrijf. Een betrouwbare partner die kwaliteit levert, flexibel is ingesteld en meedenkt met de klant."

JAVO HOLLAND BV

"Onze wens was een nieuwe stand met een geheel nieuwe uitstraling, die aansluit bij onze marketing- en communicatiedoelstellingen. Van Abswoude heeft onze ambities weten te vertalen naar een standontwerp die op alle punten aan onze verwachtingen voldoet. Tijdens de realisatie van het project merk je aan alles dat de vakmensen van Van Abswoude ook onder hoge tijdsdruk in staat zijn om klant- en servicegericht te blijven."

Cremer Services B.V.

"Wij doen inmiddels meerdere jaren zaken met Van Abswoude Standbouw. Onze ervaring is buitengewoon positief. Rekening houdend met ons budget denken Peter en zijn mensen mee over de juiste oplossingen. En heel goed is de persoonlijke nazorg. Wij kunnen Van Abswoude Standbouw dus van harte aanbevelen".

Best Items B.V.

"Van Abswoude is voor ons een heel goede, betrouwbare en creatieve standbouwer gebleken. Een partner ook die onze Monobrandstore-concept voor het Midden-Oosten tot in de puntjes heeft verzorgd. Een flexibel bedrijf dat in alle opzichten meedenkt!".

Cremer Speciaalmachines, Fred Cremer

"Onze dank is groot voor de stand die Van Abswoude heeft opgeleverd voor de vakbeurs Interpack. Dankzij de uitstraling van de stand vielen we behoorlijk op, ondanks onze ingeklemde positie tussen kolossale stands. Veel klanten complimenteerden ons met de prachtige stand. Het was erg prettig samenwerken met jullie. Ook de kleine veranderingen tijdens de opbouw pakten jullie zonder morren op, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Nogmaals hartelijk dank en voor de volgende beurs zullen we jullie zeker weer benaderen".

APCOA Parking Nederland B.V.

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Van Abswoude! Van begin tot eind. In de ontwerpfase werden onze ideeën creatief verwerkt in een passend en functioneel ontwerp. Tijdens de periode naar de beurs toe was het contact ook erg goed en kregen we meteen feedback op al onze vragen. De stand werd netjes opgeleverd en op onze kleine, kritieke opmerkingen werd ook zeer proactief gereageerd. Een aanrader!"

Agro Techniek Holland B.V.

"Wij zijn al vele jaren een tevreden klant bij van Abswoude Standbouw. De korte lijnen en het persoonlijke contact vinden wij erg prettig. Ook als er tijdens de opbouw nog iets veranderd moet worden, is dit nooit een probleem. Kortom, een betrouwbare en flexibele partner die ik van harte aanbeveel."

Applus RTD

"Voor standbouw en enkele losse projecten werken wij al een aantal jaren fijn samen met Van Abswoude. Een betrouwbare partij die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat! Ook voor de minder grote budgetten heeft Van Abswoude mooie producten in huis. De medewerkers blinken uit door hun zeer flexibele instelling, en ze zorgen er altijd voor dat de stand helemaal naar tevredenheid is!"

Forehand Electronics Extensions B.V.

"Van Abswoude is al jaren onze vaste partner voor het realiseren van stand- en interieurbouw. Jaarlijks werken we samen en realiseren we mooie projecten. Deze creatieve en praktisch ingestelde vakmensen denken altijd mee en zijn bovendien heel flexibel en servicegericht, ook als we op het laatste moment nog een aanvraag of wijziging hebben."

Styles Concepts

"Op verschillende grote beurzen, zoals de Huishoudbeurs of de Margriet Winter Fair, heeft Van Abswoude meerdere stands gebouwd voor een aantal grote klanten van ons. Ik kijk na elke beurs weer terug op een goede samenwerking, waarbij de mannen en vrouwen van Van Abswoude altijd weer een puik stukje werk afleveren. Keep up the good work!"

Baconspecialist Zandbergen

"Jarenlang hebben wij zelf met prefab-stands het beste geprobeerd te maken van diverse beurzen. Maar sinds 2014 werken we samen met Van Abswoude en ik vind het bewonderingswaardig hoe goed dit bedrijf onze ideeën en suggesties heeft geïmplementeerd in een geweldig standontwerp. Zo was er tijdens de PLMA-beurs in 2016 geen koeling aanwezig, een derde partij zou dat regelen. Maar dat gebeurde niet. Het oplettende en alerte personeel van Van Abswoude, die niet verantwoordelijk was voor de koeling, heeft ons tijdig geïnformeerd en zo hebben wij voor de beurs begon de koeling alsnog kunnen regelen. Iets wat nooit op tijd geregeld had kunnen zijn als Van Abswoude niet zo snel aan de bel had getrokken."

iiyama, Wendy Plug

Van Abswoude is al jaren onze vaste partner en keer op keer weten zij het juiste standontwerp te creëren. De korte lijnen en het persoonlijke contact ervaren wij als erg prettig. Een aanpassing op het laatste moment doorvoeren net voordat de beurs begint? Geen probleem, Van Abswoude regelt het. Betrouwbaar, vakkundig, klantgericht, flexibel en creatief, dat is Van Abswoude!

Jora Vision Europe B.V., Barbara Spronk

Al meerdere jaren kunnen wij bouwen op Van Abswoude. Het is fijn om samen te werken met een partij die flexibel is en met je mee denkt. Voor onze jaarlijkse buitenlandse beurs wordt alles altijd netjes verzorgd en wordt er zelfs ook op locatie meegedacht en naar oplossingen gezocht. Onze stand als eindresultaat is altijd naar wens geweest. Wanneer wij kiezen voor Van Abswoude, dan hebben wij de zekerheid dat het goed komt.

Van Dooren Transport, Alex van Dooren

"Sinds 2012 doen wij zaken met Van Abswoude. Als transportbedrijf houden wij van korte lijnen, daadkrachtige aanpak, goede prijs/kwaliteitsverhouding, en ontzorgen. Bij van Abswoude hebben we dat zeker gevonden. Jaarlijks bouwen ze onze stand op zonder dat we daar veel omkijken naar hebben. Wij kunnen Van Abswoude dan ook zeker aanbevelen." Groet, Alex van Dooren

Quince Amsterdam BV, Ryan van Esch

"Na een klein project in 2009 waren wij snel overtuigd van de kwaliteiten van Peter en zijn team. Strakke planning, vakmanschap, flexibele instelling en een hoog afwerkingsniveau. Last minuteverzoeken zijn bovendien altijd mogelijk. Dat alles maakt van Van Abswoude de ideale partner om gemaakte afspraken met een klant waar te kunnen maken. Inmiddels zijn we jaren verder en hebben we veel succes geboekt met de verschillende grote shows die we samen hebben gecreëerd. Het begon al met een goed gevoel en de afgelopen jaren is dat gevoel absoluut versterkt."

Andreas Kappers, Jolanda de Ruiter

"Voor de nieuwe inrichting van de kapsalon kwamen we bij Van Abswoude terecht. We zijn heel blij met het resultaat, de meubels zijn prachtig geworden! Wat we als heel prettig hebben ervaren, was het overleg vooraf, waarin we al onze wensen konden ventileren. Peter en zijn team hebben meegedacht aan oplossingen, zodat de meubels ook bij veel gebruik langdurig mooi blijven. Bovendien was de sfeer onderling tijdens het plaatsen zo leuk dat het voor ons echt een leuke dag werd, zonder stress."

Best Items B.V.

"Van Abswoude is voor ons naast een heel goede, betrouwbare en creatieve standbouwer, ook een partner die onze Monobrandstore concept voor het Midden-Oosten tot in de puntjes verzorgd heeft. Een flexibel bedrijf dat in alle opzichten meedenkt!"

BONFIX B.V. , Ing. M.R. van Buul Directeur

"Via Joost Kling eigenaar van Eat Dutch Waffles zijn wij bij Van Abswoude Stand-&Interieurbouw terecht gekomen. Over onze standbouwer waren wij niet meer tevreden qua kwaliteit van de opgeleverde stands. Joost vertelde op een beurs over zijn goed samenwerking met een standbouwbedrijf uit Noordwijkerhout. De afstand naar BONFIX in Zwolle was voor Van Abswoude geen probleem. Ze zijn gekomen en hebben ons idee omtrent de geboorte van een nieuw koppelstuk perfect vertaald naar een 2 meter grote ooievaar boven onze stand op de Installatievakbeurs Hardenberg. Een echte eyecatcher op deze 'mannen' beurs! De stand zag er strak en modern uit en bij oplevering zag alles er spik en span uit precies zoals wij verwachten van een goed standbouwbedrijf. Vele mensen hebben BONFIX gecomplimenteerd met de mooie stand. Als ondernemer vind je het leuk om te horen", aldus Marcel van Buul.

Eat Dutch Waffles, Joost Kling

"Wij waren op zoek naar een ambachtelijke partij die voor ons authentieke houten karren kon maken. Mobiele units die we breed konden inzetten bij evenementen, supermarkten en voor de verhuur. Via vormgever Leon Koelewijn, die al goede ervaringen had met Van Abswoude op het gebied van interieurbouw, zijn we bij Peter terechtgekomen. We zijn heel tevreden over de werkwijze van Van Abswoude Stand-&Interieurbouw, er was een goede samenwerking en over het uiteindelijke resultaat zijn we zo tevreden dat een kar zelfs naar Amerika is verzonden, zodat ze hem daar precies konden namaken."