Interieurbouw

Is het tijd voor een nieuw interieur van uw praktijk, kantoor of showroom? Heeft u uw zinnen gezet op een degelijk, op maat gemaakt en eigentijds interieur?
 
Van Abswoude voelt zich helemaal thuis in de wereld van interieurbouw en adviseert u graag over de (on)mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte. Op het gebied van interieurbouw zijn wij gespecialiseerd in kantoormeubilair, showrooms en in welkomstbalies voor een praktijk. Wij hebben vakmensen in huis die gebruikmaken van kwalitatief hoogwaardige én duurzame materialen. Om een perfecte start te maken van uw interieurproject, maken we gebruik van een foto realistisch 3D interieurontwerp

Hoort u graag wat anderen zeggen? Lees dan deze testimonials.


 

Vragen? Wij bellen u graag!

Gerealiseerde interieurbouwprojecten

  • van Abswoude Interieurbouw
  • van Abswoude Interieurbouw
  • van Abswoude Interieurbouw
  • van Abswoude Interieurbouw
  • van Abswoude Interieurbouw

Andreas Kappers, Jolanda de Ruiter

"Voor de nieuwe inrichting van de kapsalon kwamen we bij Van Abswoude terecht. We zijn heel blij met het resultaat, de meubels zijn prachtig geworden! Wat we als heel prettig hebben ervaren, was het overleg vooraf, waarin we al onze wensen konden ventileren. Peter en zijn team hebben meegedacht aan oplossingen, zodat de meubels ook bij veel gebruik langdurig mooi blijven. Bovendien was de sfeer onderling tijdens het plaatsen zo leuk dat het voor ons echt een leuke dag werd, zonder stress."
Bekijk alle Testimonials